Værdier

Værdier

3 ting, vi lægger meget vægt på

Et tæt, langvarigt samarbejde

Hos ALU-DANICA A/S lægger vi stor vægt på et samarbejde med vores kunder, partnere og leverandører, som både er tæt og som strækker sig over mange år. Vore kunder kommer ofte tilbage og skal have støbt nye skilte over en model, som vi opbevarer. Og vore svenske kunder er gennem mange år blevet solidt betjent via vor partner Wahlman Park & Town Branding AB.

Kvalitetshåndværk

Sandstøbning er et håndværk. Det mestrer vi. Og ALU-DANICA A/S er faktisk den eneste, tilbageværende danske virksomhed, som sandstøber skilte i aluminium. Vi lægger stor vægt på – og en ære i – at løsninger, som forlader vores virksomhed – kvalitetsmæssigt – til fulde lever op til vore kunders forventninger.

Kort leveringstid

Vi ved alle, at når man har truffet beslutning om et køb, så skulle leveringen helst have været i går. Det kan ingen efterleve. Men takket være vores fleksibilitet og den enkle teknologi, som sandstøbning muliggør, kan vi levere med ganske kort frist. Og er der tale om en større serie – til successiv montage, så matcher vi det – tilsvarende.

Læs mere