Identifikationsskilte

Er du på rette vej?

Vi viser dig vej

Hver vej eller gade har sit eget navn

Byens mange smukke bygninger – nye, som bevaringsværdige, de flot anlagte pladser og byrum fortjener skilte, som matcher. Vi støber og speciallakerer smukke gadenavns- og informationsskilte inkl. informative piktogrammer.

Rundt på byernes gadehjørner ses gadenavnsskilte i utallige udformninger og stilarter. For ikke at tale om farver og skriftsnit. ALU-DANICA A/S er leveringsdygtig i næsten enhver løsning.

Vi har et bredt udvalg af skilteplader i forskellige størrelser. Og til montering kan vi også tilbyde løsninger klar til brug. Til mur- og facadeophæng. Til montering i galge, med muffe eller i stander. Med ALU-DANICA’s egen mønsterbeskyttede stander fås en flot, monteringsvenlig skilteløsning. Evt. forsynet med en smuk udformet top.

Eksempler på gadenavnskilte

Her et billede af leverancen af 2 stk. gadenavnskilte klar til emballering og levering til opsætning i Den Gamle By i Aarhus. 

Gadenavnskiltet - Tine Brylds Plads - her forsynet med tekst på 2 sider. Monteret i en galge. Denne kan vi også levere, monteret og klar til opstilling på pladsen.

En række gamle gadenavne bærer på en historie. Den kan bringes frem via en supplerende tekst på en støbt plade under gadenavnskiltet, som vist her.

Toppen af gadeskiltstanderen er her forsynet med et elegant dobbelt M. Herved fik kvarterets skilte et helt særligt, ønsket udtryk. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med idéer.

Her ses en løsning, hvor der er istøbt en muffe for montering på toppen af en rørstander.

;
Gå til inspiration

Lad os inspirere dig!

ALU-DANICA A/S fremstiller mange slags skilte. Vi vil gerne vise dig endnu mere, hvad vi kan. Det har vi samlet under "Inspiration". Vi håber, at du finder netop det, du søger. Ellers ring til os.

Gå til inspiration

Vil du hurtigt have svar på dine spørgsmål?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig.

Anita  Mondrup
Kontakt vores specialist Anita Mondrup