Identifikationsskilte

Informationsskilte

Vi viser vej

Når din information skal være holdbar

Formidling af information i det offentlige rum kræver løsninger, der er modstandsdygtige mod hærværk og vejrlig. ALU-DANICA's aluminiumsstøbte vejviserstandere, informations- og oversigtstavler mv. foretrækkes af mange kunder. I byrum og parker. På museer og slotte. Ved kirker og kirkegårde.

Eksempler på informationsskilte

Piktogrammer kan ofte erstatte ord og sætninger. Informationen på denne grønne stander taler for sig selv. Vi er leveringsdygtige i mange piktogrammer, men fremstiller også gerne nye - efter opgave.

På denne informationsstander i Kungl. Djurgården i Sverige kan læseren få en fortælling om stedets historie og om hvad, der er hændt her. 

På gader, P-pladser, i parker og anlæg kan der være behov for at informere borgere og besøgende om, hvilke regler der gælder. Her ses 2 ordensreglementer, som vi har støbt i aluminium ud fra kundens fremsendte PDF-fil. 

Gå til inspiration

Lad os inspirere dig!

ALU-DANICA A/S fremstiller mange slags skilte. Vi vil gerne vise dig endnu mere, hvad vi kan. Det har vi samlet under "Inspiration". Vi håber, at du finder netop det, du søger. Ellers ring til os.

Gå til inspiration

Vil du hurtigt have svar på dine spørgsmål?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig.

Anita  Mondrup
Kontakt vores specialist Anita Mondrup