Identifikationsskilte

Logo-/firmaskilte

Stærk branding af dit produkt

Eksponér dit firmalogo og få opmærksomhed

Et flot designet og udformet, støbt skilt med bomærke og navn understøtter vore kunders markedsføring og profilering. Skiltene kan fremstilles med mange forskellige former, detaljer og farver. Klar til montage på et produkt, en væg eller f.eks. i en galge ved virksomhedens indgang eller reception.

Eksempler på logo-/firmaskilte

I Stockholm har offentligheden adgang til at besøge bl.a. den kongelige slotspark Kungl. Djurgården. Her møder de f.eks. dette flotte skilt.  

I bygge- og entreprenørbranchen kommer vore kunders produkter ud for lidt af hvert. Men de ønsker alligevel, at deres firmanavn og bomærke let kan genkendes. 

ALU-DANICA A/S har gennem mange år leveret og været kendt for flotte emblemer, firmaskilte og skilte, som dette. Vi vil meget gerne, sammen med dig, finde netop den løsning, som bedst kan profilere din virksomhed eller organisation.

Gå til inspiration

Lad os inspirere dig!

ALU-DANICA A/S fremstiller mange slags skilte. Vi vil gerne vise dig endnu mere, hvad vi kan. Det har vi samlet under "Inspiration". Vi håber, at du finder netop det, du søger. Ellers ring til os. 

Gå til inspiration

Vil du hurtigt have svar på dine spørgsmål?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig.

Anita  Mondrup
Kontakt vores specialist Anita Mondrup